Już 11.02.2023r., organizujemy bal walentynkowo-karnawałowy


LATA 20 LATA 30

Stworzyliśmy dla Państwa menu inspirowane archiwalnymi przepisami przedwojennych kuchmistrzów
Dania gorące
flaczki po warszawsku podawane z pulpecikiem z dzika
Bar u Feliksa rok 1918

Gulasz z dziczyzny Kasza Pęczak mix surówek
Hotel Europejski 1933

Rumsztyk z cebulką podany z ziemniakami i kapustą modrą
Oficerska restauracja u Wieniawy 1937

Maczanki: gorące bułki z mięsiem podane z prawdziwkami w śmietanie
Restauracja Simon i Stawski 1938
Przekąski zimne 
z restauracji Szynk Praski i Oaza

Półmisek pieczonych mięs i swojskich wędlin od masarza

Jaja po polsku faszerowane pieczarkami smażone na maśle

Zimne nóżki w galarecie

Pasztet zapiekany w cieście francuskim

Ryby polskie pod galantyną

Śledzik z cebulką

Sałatka szpinakowa z boczkiem i kurczakiem

Schab i ozorek z musem chrzanowym
Ponadto w bufecie gorącym bigos staropolski i żurek z bazaru Różyckiego z wędzonką


Napoje zimne i gorące bez ograniczeń

Ciasta i deserki

Alkohol we własnym zakresie
Zaczynamy od 20:00
CENA: 399zł/para
Bal umili nam DJ Norbert
Zapraszamy do zapisów


608 367 235
602 326 076
608 366 233