Menu Sylwestrowe ITALIANA
- Rosół po Sycylijsku z kluseczkami z parmezanu
- Toskańska zupa pomidorowa z pesto bazyliowym
- Pieczona szynka w ziołach
Gnocchi z masłem szałwiowym
Mix sałat z rukolą - Kurczak po Bolońsku z parmegiano reggiano.
Pieczone ziemniaki z rozmarynem i cytryną
Surówka z winogron - Live Cooking
Spaghetti carbonara z boczkiem
Spaghetti frutti di mare - Minestrone z pulpecikami
Przystawki
- Półmisek mięs pieczystych w aromatycznych ziołach
- Schab w galarecie a’la carpaccio z marynowanym burakiem
- Roladki z szynki parmeńskiej z jajem i rukolą
- Sałatka włoska z mortadellą
- A’la frittata zapiekane warzywa podane z rybą w panierce z parmezanem
- Capreze
- Prosciutto can melone
- Rolada szpnakowa z łososiem i pomidorem suszonym
- Kulki serowe w ziołach
- Sałatka z owocami morza
Stół rybny
- Mule w białym winie
- Ryby faszerowane
- Carpaccio z łososia
- Śledzik w zalewie ziołowej