Menu Sylwestrowe ITALIANA

  1. Rosół po Sycylijsku z kluseczkami z parmezanu
  2. Toskańska zupa pomidorowa z pesto bazyliowym
  3. Pieczona szynka w ziołach
    Gnocchi z masłem szałwiowym
    Mix sałat z rukolą
  4. Kurczak po Bolońsku z parmegiano reggiano.
    Pieczone ziemniaki z rozmarynem i cytryną
    Surówka z winogron
  5. Live Cooking
    Spaghetti carbonara z boczkiem
    Spaghetti frutti di mare
  6. Minestrone z pulpecikami

Przystawki

  • Półmisek mięs pieczystych w aromatycznych ziołach
  • Schab w galarecie a’la carpaccio z marynowanym burakiem
  • Roladki z szynki parmeńskiej z jajem i rukolą
  • Sałatka włoska z mortadellą
  • A’la frittata zapiekane warzywa podane z rybą w panierce z parmezanem
  • Capreze
  • Prosciutto can melone
  • Rolada szpnakowa z łososiem i pomidorem suszonym
  • Kulki serowe w ziołach
  • Sałatka z owocami morza

Stół rybny

  • Mule w białym winie
  •  Ryby faszerowane
  •  Carpaccio z łososia
  •  Śledzik w zalewie ziołowej